Protectie respiratorie


Indiferent de domeniul de lucru, fie el procesarea metalului, domeniul automobilelor, constructia de vapoare, vopsit, chimicale, mentenanta, utilitati sau eliminarea deseurilor, cerinta este aceeasi: o munca executata in siguranta, chiar si in cele mai exigente conditii. Protectia respiratorie Dräger Safety te ajuta sa iti faci treaba - in siguranta. Cand ceva este in aer, indiferent daca sunt particule, gaze sau vapori, utilizarea protectiei respiratorie de inalta calitate este esentiala. Pentru o alegere potrivita nevoilor dumneavoastra, cititi cu atentie documentatia de mai jos sau accesati paginile cu mastile de protectie Dräger.


Documentatie  Prezentare-generala-a-mastilor-Drager-X-plore_5.pdf


Masti cu vizor

Pentru situatii unde respiratia este pusa in pericol de prezenta substantelor toxice, gaze, vapori sau particule, au fost create masti si filtre pentru a raspunde oricarui pericol.
Incepand cu protectia respiratorie in medii cu toxicitate redusa sau medie, pana la locurile de munca puternic afectate de particule, gaze si vapori toxici, au fost create mastile si filtrele potrivite fiecarei situatii.
In peste 100 de ani de experienta a fost creata si testata o mare varietate de echipamente filtrante, incepand de la banalele masti faciale contra prafului pana la sistemele de filtrare complexe asistate.


Semimasti

Utilizatorii din industrie, minerit, constructii, au incredere in protectia oferita de seminastile Dräger pentru ca au calitate si fiabilitate la un pret corect. Semimastile Dräger sunt confortabile la purtat, usoare si suple si asigura in acelasi timp cea mai buna protectie impotriva substantelor toxice.
Pentru aceste masti sunt disponibile o gama larga de filtre contra gazelor, vaporilor, particulelor, filtre combinate sau compuse.
Indiferent de domeniul de activitate (perforare, taiere, rabotare, slefuire, sudare, sablare, polizare, vopsire, renovari, curatenie sau salubrizare), iti poti face treaba, iar masca face restul.
Alege doar combinatia semimasca-filtru potrivita!


Filtre, Cartuse Filtrante

Pentru masti monofiltru sau masti cu doua filtre (pereche de filtre)

Dupa tipul conectorului, mastile pot avea conector RA (40mm) sau Rd91 (91mm)

Seria Dräger RA Filters (EN) echipate cu conector standard EN 148-1 pentru a fi folosite la toate mastile si semimastile cu acelasi tip de conector Rd40x1/7" Conform EN 141:2000 EN 143:2000 (CE-marked)

Seria Dräger Rd91 Filters (EN) de forma unei cutii de conserva prevazute cu filet exterior (91mm)pot fi utilizate numai cu semimasti cu acelasi tip de conector Dräger. Conform EN 148-1. EN 141:2000 re. EN 143:2000 (CE-marked).


Masti de praf

Mastile de praf X-plore 1300 si 1700 sunt solutia ideala pentru o protectie impotriva particulelor (praf). Sunt economice, respectand in acelasi timp standardele de protectie si de calitate ale mastilor Dräger. Aceste masti au 3 tipuri de protectie, iar fiecare masca are ca optiune si valva pentru expiratie (care usureaza respiratia, notata cu "V").

Mastile sunt certificate conform EN 149:2001+A1:2009, fiind clasificate in functie de cele 3 clase FFP, care arata gradul de filtrare si au urmatoarea semnificatie:
FFP1: Mica (particule solide ale substantelor inerte, nu este recomandat pentru aerosoli lichizi si substante radioactive, microorganisme si substante biochimice)
FFP2: Medie (particule solide si lichide ale substantelor putin toxice, nu este recomandat pentru substante radioactive, virusi si enzime)
FFP3: Mare (particule solide si lichide ale substantelor toxice si foarte toxice, este recomandat pentru substante radioactive, virusi si enzime)Home > Protectie respiratorie