Masti de praf


Mastile de praf X-plore 1300 si 1700 sunt solutia ideala pentru o protectie impotriva particulelor (praf). Sunt economice, respectand in acelasi timp standardele de protectie si de calitate ale mastilor Dräger. Aceste masti au 3 tipuri de protectie, iar fiecare masca are ca optiune si valva pentru expiratie (care usureaza respiratia, notata cu "V").

Mastile sunt certificate conform EN 149:2001+A1:2009, fiind clasificate in functie de cele 3 clase FFP, care arata gradul de filtrare si au urmatoarea semnificatie:
FFP1: Mica (particule solide ale substantelor inerte, nu este recomandat pentru aerosoli lichizi si substante radioactive, microorganisme si substante biochimice)
FFP2: Medie (particule solide si lichide ale substantelor putin toxice, nu este recomandat pentru substante radioactive, virusi si enzime)
FFP3: Mare (particule solide si lichide ale substantelor toxice si foarte toxice, este recomandat pentru substante radioactive, virusi si enzime)Masti de praf Dräger X-plore 1700

Dräger X-plore 1700 face parte din noua generatie de masti pentru filtrarea particulelor. Cu materialul de filtrare CoolSAFE, ofera o protectie eficienta impotriva prafului fin, precum si particule solide si lichide pentru utilizare in aplicatii cu expunere la praf (spre exemplu in industrie, minerit sau munca specializata). Materialul special Synsafe patentat de Dräger filtreaza si cele mai fine particule. Este o masca usor de utilizat si cu un confort maxim. Seria de masti Dräger X-plore 1700 este disponibila in toate cele 3 nivele de protectie, in acordanta cu EN 149:2001+A12009: FFP1, FFP2 si FFP3. Versiunile cu valva de expiratie CoolMAX face respiratia usoara. Versiunile Odour sunt echipate cu un strat de carbune aditional pentru o si mai buna protectie. Masca se poarta usor chiar si cu ochelari de protectie si se livreaza ambalata individual, etans.
Masti de praf Dräger X-plore 1300

Dräger X-plore 1300 combina o protectie respiratorie dovedita si de incredere cu idei inovatoare, asigurand confort maxim si usurinta de folosire. Disponibila in toate cele 3 clase de protectie EN FFP1, FFP2 si FFP3, in acordanta cu EN:149:2001+A1:2009, Dräger X-plore 1300 asigura protectie eficienta impotriva prafului fin, precum si particule solide si lichide. Toate mastile sunt disponibile optional si cu valva de expiratie CoolMAX pentru un confort aditional. Masca se poarta usor, chiar si cu ochelari de protectie si se livreaza ambalata individual, etans.Home > Masti de praf