Masti cu vizor


Pentru situatii unde respiratia este pusa in pericol de prezenta substantelor toxice, gaze, vapori sau particule, au fost create masti si filtre pentru a raspunde oricarui pericol.
Incepand cu protectia respiratorie in medii cu toxicitate redusa sau medie, pana la locurile de munca puternic afectate de particule, gaze si vapori toxici, au fost create mastile si filtrele potrivite fiecarei situatii.
In peste 100 de ani de experienta a fost creata si testata o mare varietate de echipamente filtrante, incepand de la banalele masti faciale contra prafului pana la sistemele de filtrare complexe asistate.


Masca faciala cu un singur filtru

In programul Dräger Safety poti gasi masca faciala optima pentru fiecare aplicatie fie ca e vorba de pompieri, inductrie chimica sau minerit.
Dezvoltat si perfectionat in peste 100 de ani de existenta, ansamblul masca-filtru Dräger asigura protectia optima la costul optim. Disponibila in numeroase variante constructive si beneficiind de o gama diversa de filtre sau echipamente, raspunde celor mai exigente cerinte de calitate, confort si fiabilitate.

Mastile din seria Dräger X-plore 6000 (fostele Panorama Nova) au devenit standard mondial in ce priveste calitatea. Pot fi utilizate cu toate sistemele de respirat si de protectie. Foarte fiabile si confortabile, sunt in acelasi timp sigure si rezistente. Pot fi folosite impreuna cu filtrele Dräger, cu aparate de respirat autonome sau cuplate la sistemele de aer comprimat. De asemenea, pot fi folosite in combinatie cu diferite casti, costume de protectie chimica si diferite sisteme de comunicatie.

Mastile au 2 tipuri de materiale:
EPDM: Cauciuc.
SI: Silicon (foarte flexibil).

Vizorul este de 3 tipuri, din:
PMMA: Plexiglas (plastic acrilic).
Triplex: Sticla Triplex (rezistenta la chimicale si temperaturi extreme).
PC: Policarbonat (rezistent la impact).
Masca faciala cu doua filtre

Dräger iti poate oferi tipul de masca faciala cu doua filtre confortabila si foarte usor de utilizat. X-plore 5500 este acum posibila!
Utilizarea a doua filtre, amplasate in partile laterale si jos, ofera o serie de avantaje: vizibilitate mai buna, camp vizual mai mare, constructie mai compacta. Mai usor de purtat si de lucrat in spatii mici. La aceeasi capacitate de filtrare se utilizeaza doua filtre mai mici si mai plate. Sistem simplu de prindere a filtrelor tip "baioneta".

Mastile sunt de 2 tipuri, in functie de materialul vizorului:
PC: Policarbonat (rezistent la impact), cu rama din plastic.
Triplex: Sticla Triplex (rezistenta la chimicale si temperaturi extreme), cu rama din inox.Home > Masti cu vizor